Koe jaavalainen ruoanlaittokulttuuri ja indonesialainen ruoanvalmistus Yogyakartasta. Täydellinen koulutustilaisuus sinulle tai ryhmällesi, mutta helppo ja hauska. Asiantunteva jaavalainen kokki auttaa sinua oppimaan kulttuurin, ainesosat ja sen, miten valmistetaan ja luodaan aitoja jaavaanilaisia ja joitakin suosittuja indonesialaisia ruokia.
Aluksi kuljettajamme noutaa sinut majoituspaikastasi ruoanlaittokurssin tapahtumapaikalle, minkä jälkeen menemme yhdessä paikallisille markkinoille lähiöissä asuvan ohjaavan kokkimme kanssa ja valitsemme tuoreimmat ainekset ateriaasi varten. Ohjaava kokki seuraa ja opastaa sinua kojulta toiselle etsimään ruoanlaittokurssilla tarvittavia aineksia. Kokki auttaa sinua tunnistamaan ja valitsemaan parhaat paikalliset yrtit, mausteet, tuoreen kalan, lihan, vihannekset ja hedelmät, jotta voit tehdä jaavaanilaisen kokkauskokeilun. Tulet huomaamaan, mitä paikallisia ainesosia löytyy helposti ulkomailta, erityisesti aasialaisista ruokakaupoista. Käytät sitten myöhemmin aamumarkkinoilta ostetut ainekset.
Markkinakierroksen jälkeen palaat takaisin kokkauskurssisi pitopaikkaan ja aloitat ruokasi valmistamisen. Kurssipaikka on jaavalainen talo kylässä, jossa on jaavalainen naapuruston tunnelma. Ole vuorovaikutuksessa kokkitovereidesi kanssa ja löydä käteviä tekniikoita valmistellessasi erilaisia ruokia. Istu sitten alas ja rentoudu aterialla ja maistele luomustesi herkullisia makuja.
Kun olet valmis, kuljettajamme vie sinut takaisin hotelliisi tai majapaikkaasi.