Valencia, Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki ja maailmankuulun paellan synnyinpaikka, tarjoaa yhden maan jännittävimmistä ruokakulisseista. Tässä aurinkoisessa rannikkokaupungissa on kaikkea: Välimeren tuoreimmat merenelävät, tuoreiden hedelmien ja vihannesten runsaudensarvi, herkulliset paikalliset makeiset ja juomat… Löytää on niin paljon!
Valencian paikalliset kokoontuvat “picaeta”-illalliselle, sana tulee verbistä “picar”, joka tarkoittaa pienten suupalojen syömistä eri ruokalajeista, jotka kaikki jakavat keskenään. Ja juuri niin teetkin: vierailemme joissakin kaupungin parhaissa piilotetuissa gastronomisissa helmissä täydellisellä illallisella, jossa jaamme aitoja, perinteisiä tapaksia ja juomia parhaassa seurassa.
Tällä dynaamisella ja hauskalla tapas-kierroksella on neljä pysähdyspaikkaa, jotka kaikki ovat omalla tavallaan ainutlaatuisia ja viehättäviä. Pois turistialueilta, jokaisella pysähdyspaikalla esitellään parhaat ja maukkaimmat tapakset ja ruokalajit, kuten herkulliset “esgarraet” tai “cocas”, kinkku- tai äyriäiskroketit yhdistettynä Valencian laajaan valikoimaan palkittuja viinejä ja paikallisia juomia, kuten “mistela”, samalla kun opit kaupungin kulttuurista ja rennosta elämäntavasta kokeneelta, intohimoiselta oppaaltamme, joka auttaa sinua kokemaan kaiken tämän paikallisen silmin.
Tämä kierros on ihastuttava tapa maistella Valencian keittiön parhaita herkkuja ja tuntea samalla, että olet illalla ulkona ystävien kanssa. Elämyksellinen kokemus, joka takaa parhaat ruoat ja juomat ainutlaatuisissa baareissa ja ravintoloissa, joissa paikalliset asukkaat käyvät itse.