Amalfin rannikolta on vaikea löytää laadukasta ja kohtuuhintaista kokkikurssia. Etsimme täydellistä yhdistelmää edullisesta hinnasta ja ainutlaatuisesta kokemuksesta.
No kyllä, onnistuimme, kiitos keittiömestari Raffaellan, joka luokallaan, lämmöllä ja charmillaan saa osallistujat rentoutumaan.
Haemme sinut ja tulemme mukaasi, mutta voit halutessasi tavoittaa meidät myös yksin. Agriturismo il Tintoren viehättävässä ja tutussa ympäristössä, josta on upeat näkymät Tramontien laaksoon. Kokemus alkaa kävelyllä kasvimaalla, jossa Aniellon seurassa keräät kaiken tarvittavan ainutlaatuisen lounaan valmistamiseksi, jossa on kaikki Tramontien kotiruokien yksinkertaisuus. Kokki Raffaella ottaa sinut mukaan ja tekee sinusta hyvin aktiivisen osallistujan, joka on omistettu kurssien toteuttamiselle, joita nautit kylpemällä erinomaisen viinin kanssa ilman loppua.
Annamme sinulle osallistumistodistuksen esiliinasta ja välttämättömästä keittiötarvikkeesta, kun haluat tehdä gnocchia kotona ja muistella kanssamme vietettyjä ihania hetkiä.
Il Tintore -maalaistalolle odotetaan saapumista klo 10:30. Tervehdys ja pieni tervetuliaisjuoma. Sitten toimitetaan korit, joita käytetään kausituotteiden keräämiseen suoraan puutarhaan. Lopuksi kerätyt tuotteet viedään keittiöön, ja niiden valmistaminen alkaa.
Ennen aloittamista näytetään, miten tehdään fior di lattea, jota käytetään alkupalana. Sitten aloitamme selittämällä, miten tehdä pastaa käsin (Gnocchi tai Tagliatelle), ja annamme yksityiskohtaiset tiedot ainesosien määrästä ja siirrymme sitten taikinaan. Sitten vieraat valmistavat kastikkeen, jolla pasta maustetaan, ja sitten he valmistavat toisen ruokalajin siitä, mitä he ovat keränneet puutarhasta ja
KAIKKI PÖYDÄSSÄ….