Koe korealainen ruoanlaitto- ja katuruokakulttuuri Soulissa ja osallistu itsellesi tai ryhmällesi tarkoitettuun koulutustilaisuuteen. Asiantunteva korealainen kokki auttaa sinua oppimaan kulttuuria, ainesosia ja aitojen korealaisten ruokien valmistusta ja luomista.
Aloita kiertomatka vierailulla paikallisilla markkinoilla, jotta voit ostaa tuoreita raaka-aineita kurssia varten ja maistella paikallista katuruokaa Soulin suosituilla, mutta vähemmän turistikohteilla sijaitsevilla markkinoilla. Imeydy markkinoiden vilkkaaseen ilmapiiriin ja etsi oppaasi kanssa ruoanlaittokurssia varten tarvittavat ainekset.
Markkinakierroksen jälkeen voit suunnata ruoanlaittokurssisi pitopaikkaan ja opetella muutaman koreankielisen fraasin samalla kun siemailet herkullista tervetuliaisjuomaa. Sitten on aika valmistaa erilaisia perinteisiä korealaisia ruokia. Kokenut kokki-oppaasi näyttää sinulle, miten valmistetaan 4 ruokalajia, kuten Bibimbap (sekoitettu riisi, jossa on lihaa ja vihanneksia), Dakgalbi (sekoitettua kanaa), Haemul-Pajeon (mereneläviä ja vihreää sipulia sisältävä pannukakku) ja Doenjang-Jjigae (fermentoitua soijapaputahnaa).
Istu sitten alas aterialle ja nauti luomustesi herkullisista mauista. Nauti korealaisen ruoan ainutlaatuisesta taidosta Hanjeongsikilla, joka on perinteinen korealainen kurssiateria, johon kuuluu yli 10 lisuketta, jotka paikallinen isäntäsi tarjoaa yhdessä kauden hedelmien ja riisiviinin kanssa.