Kun sinut on noudettu Sorrenton kokouspaikalta, lähde lyhyelle ajomatkalle Sorrenton niemimaalla sijaitsevalle maatilalle. Täällä 4. sukupolven omistaja perheineen toivottaa sinut ensin lämpimästi tervetulleeksi, ja sen jälkeen hän vie sinut hedelmätarhojen läpi.
Matkan varrella tapaat ystävällisiä eläimiä, jotka ovat tärkeitä kestävälle maataloudelle. Sen jälkeen opit vuosisatoja vanhan oliivitarhan keskellä, miten tilalla tuotetaan maailman hienoimpia ekstra-neitsytoliiviöljyjä. Näe, miten huolellisesti ja huolellisesti tuotetaan niin monia hedelmäpuita ja muita kauden vihanneksia, joita käytetään maailmankuulun Välimeren keittiön perustana. Näe perinteisiä poimintatekniikoita ja seuraa viihdyttäviä esityksiä ja selityksiä. Vieraile maatilan mehiläispesissä ja opi, miksi mehiläiset ovat niin tärkeitä luonnonmukaisessa viljelyssä. Älä huoli, sinua ei pistetä! Tämän jälkeen voit vaeltaa 800 sitruunapuun seassa ja tutustua siihen, miten maatilalla tuotetaan ainutlaatuisen makuisia sitrushedelmiä, jotka ovat Sorrenton niemimaan symboli. Oppaasi kertoo, miten sitruunat poimitaan, miten kuuluisat “Pergolat” rakennetaan ja mihin niitä käytetään. Ihaile edessäsi villiä kastanjametsää.
Kävelykierroksen päätyttyä voit vierailla muinaisessa perheen viinikellarissa ja oppia, miten punaviiniä valmistetaan edelleen vanhalla viinipuristimella, sekä tutustua lihan kypsentämiseen. Astu maistelualueelle maistelemaan tilan tuoretuotteita, kuten kotitekoista limonadia, tuoksuvia oliiviöljyjä erilaisina erikoisuuksina kotitekoisen leivän päällä, sitrusmarmeladeja ja hunajaa. Päätä kierros herkullisella lounaalla. Ensimmäinen perinteinen ruokalaji valmistetaan kauden tuotteista. Nauti sitten sitruunajälkiruoka, jonka kruunaa huurteinen lasi limoncelloa, italialaista likööriä. Opit jopa perheen reseptin! Kun vatsa on täynnä, voit rentoutua matkalla takaisin Sorrentoon, jossa sinut jätetään samaan kohtaamispaikkaan.