Tutustu Saigoniin yöllä ja nauti tämän vilkkaan metropolin herkullisista mauista. Tutustu kaupunkiin sen keittiön kautta ja pysähdy paikoissa, jotka vain paikalliset tuntevat.
Nouda klo 17:30, oppaamme noutaa sinut vespalla ja siirry sitten ravintolaan, jossa on grillattua sianlihavermicelliä ja kevätkääryleitä. Tämä on yksi Vietnamin mielenkiintoisimmista ruokalajeista, ja lisäksi se on erittäin terveellistä, koska siinä on paljon vihanneksia ja kurkkuja.
Seuraavaksi siirrymme yhteen Saigonin ainutlaatuisimmista kahviloista, jossa on salainen kellari, jossa on ase, jota käytettiin itsenäisyyspalatsin hyökkäykseen uudenvuodenaattona 1968. Täällä nautimme kahvia ja makeutettua maitotiivistettä tai kumquat-teetä.
Sitten siirrymme yhdelle Saigonin suurimmista kukkamarkkinoista, jossa on satoja tuhansia kukkia kaikkialta maailmasta. Täällä nautimme grillattua riisipaperia, jossa on kananmunia, vauvakatkarapuja, murskattua sianlihaa, juustoa ja vihreää sipulia erikoiskastikkeella tarjoiltuna. sitten nautimme grillattuja naudanlihavartaita, jotka on marinoitu erikoismausteilla.
Sen jälkeen ryhmä siirtyy China Towniin nauttimaan villivihannespannukakkuja. Tämä on yksi Mekongin suistoalueen erikoisruoista. Banh Xeo kääritään vihanneksiin ja tarjoillaan kalakastikkeen kanssa.
Sitten siirrymme 5. kaupunginosan muotiliikkeiden vilkkaiden katujen läpi 4. kaupunginosaan, jossa nautimme legendaarista leipää, jonka sisällä on kaikenlaista leipää. kinkkua, kotitekoista voita, pateeta, kurkkua, kalakastiketta ja korianteria. Syödessä se on hyvin rapeaa ja sulaa suussa.
Ohjelman jälkeen siirrymme äyriäisravintolaan, jossa on tarjolla erilaisia äyriäisiä ja etanoita, ja nautimme paikallisesta oluesta.
Sitten ryhmämme siirtyy takaisin hotellille päättämään matkan ja hyvästelemään.