Vallin Gibbstonin viinitarha sijaitsee Kinrossin naapurissa, ja siellä viljellään parhaita Pinot Noir- ja Pinot Gris -viinejä, joita Gibbstonissa on koskaan tuotettu. Grant Taylorin nimi on synonyymi Central Otagon Pinot Noirille, ja hän on yksi Uuden-Seelannin palkituimmista Pinot Noir -viininviljelijöistä. Hän on kuuluisin siitä, että hän on voittanut Lontoon suurimmassa viinikilpailussa “Paras Pinot Noir” -pokaalin, ei kerran vaan neljä kertaa - tähän saavutukseen ei ole yltänyt yksikään muu viinintekijä maailmassa.
Otagosta kotoisin olevan Grantin viinimatka alkoi 18 vuotta ennen Vallin perustamista Kalifornian Napassa, jossa hän auttoi perustamaan kaksi eri maailmankuulua viinitilaa ja kehittyi samalla tunnetuksi viinintekijäksi. Palattuaan Uuteen-Seelantiin hänestä tuli Gibbston Valley Wineryn ensimmäinen viinintekijä. Viimeisten 19 vuoden aikana hän on tehnyt ensimmäiset viinit useille Otagon ikonisille viinitiloille, mutta nyt hän keskittyy Valliin yhdessä lahjakkaan pääviinintekijänsä Jen Parrin kanssa.
Valli perustettiin vuonna 1998 tavoitteenaan luoda aitoja edustuksia Otagon osa-alueista: Bendigo, Waitaki, Bannockburn ja Gibbston. Grant ja Jen ilmaisevat ne hellittämättömällä intensiteetillä ja puhtaudella, ja se oli myös ensimmäinen laatuaan alueella - kukaan ei ollut yrittänyt vangita, saati hallita sitä kehittyvää osa-alueellista juonta, joka on nyt alkanut avautua Otagon viinitarinan seuraavana jännittävänä lukuna. Tämä viinikokemus upottaa sinut Valli-viinien upeaan maailmaan.