expedia
Punta Cana: 'Chillo al Coco' Cooking Lesson with Transfer
Picture 1 for Activity Punta Cana: 'Chillo al Coco' Cooking Lesson with Transfer
Picture 6 for Activity Punta Cana: 'Chillo al Coco' Cooking Lesson with Transfer
Picture 2 for Activity Punta Cana: 'Chillo al Coco' Cooking Lesson with Transfer
Picture 3 for Activity Punta Cana: 'Chillo al Coco' Cooking Lesson with Transfer

Punta Cana: 'Chillo al Coco' ruoanlaittotunti siirron kanssa

Taino Gourmet Cooking Lab​
Ilmainen peruutusoikeus saatavilla
Hinta on 93 € per aikuinen
Yleistä
  • Ilmainen peruutusoikeus saatavilla
  • 1 pv
  • Mobiilikuponki
  • Välitön vahvistus
  • Nouto tietyistä hotelleista
  • Useilla kielillä
Yleiskuvaus
  • toiminta
  • ruoanlaittokurssi
  • Ruoanlaitto, ruoka ja juoma

Aktiviteetin sijainti

    • Punta Cana
    • Punta Cana, La Altagracia, Dominican Republic

Kohtaamis-/lunastuspaikka

    • Punta Cana
    • Punta Cana, La Altagracia, Dominican Republic

Tarkista saatavuus


1-päiväinen, Punta Cana: 'Chillo al Coco' ruoanlaittotunnit monikielisen siirron kanssa.
  • Aktiviteetin kesto on 1 päivä1 pv1 pv
  • englanti
Hintatiedot
92,98 € x 1 aikuinen92,98 €

Yhteensä
Hinta on 92,98 €
Tämän sivun sisältö on saatettu tuottaa konekäännösohjelmalla

Mitä hintaan sisältyy ja mitä ei

  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyyKuljetukset ilmastoidulla tila-autolla
  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyy Menopaluukuljetus hotellille
  • Hintaan sisältyyHintaan sisältyy Paikalliset verot
  • Hintaan ei sisällyHintaan ei sisällyJuomat ja juomat

Hyvä tietää ennen varauksen tekemistä

  • EU:n kuluttajan oikeuksia koskevien säädösten mukaisesti peruutusoikeus ei koske aktiviteettipalveluita. Palveluntarjoajan peruutuskäytäntöjä sovelletaan.

Mitä voit odottaa

Tällä kurssilla opit perinteisiä Tainon ruoanlaittotekniikoita ja valmistat tuoreista paikallisista raaka-aineista suussa sulavia ruokia, jotka vievät sinut suoraan Karibialle. Pääraaka-aineemme on mehevä Red Snapper, jonka yhdistämme maniokin, jauhosipulin ja riisin kanssa luodaksemme tasapainoisen ja maukkaan aterian.

Aloitamme valmistelemalla kalan, puhdistamalla ja maustamalla sen aromaattisilla yrteillä ja mausteilla. Sitten siirrymme esityksen tähteen, kookoskastikkeeseen. Tuoreen kookosraasteen avulla uutetaan maito, jotta kastikkeesta saadaan sileä ja kermainen pohja. Lisäämme paprikaa, sipulia ja valkosipulia, jotta annamme sille hieman tulisuutta ja syvää makua.

Kun kastike on valmis, lisäämme kalan ja annamme sen hautua, kunnes se on täysin kypsennetty, jolloin maut sulautuvat kauniisti yhteen. Lopuksi yhdistämme herkullisen Chillo al coco -ruoan maniokkiin, jauhosipuliin ja riisiin, jotta ateria olisi täydellinen ja täyttävä.

Tämä kurssi sopii kaikenikäisille osallistujille, olitpa kokenut kokki tai aloittelija. Lähtötietona on syvempi ymmärrys dominikaanisesta keittiöstä ja uusi arvostus Tainon keittiön makuja ja tekniikoita kohtaan. Tule mukaan hauskaan ja herkulliseen kokkailuseikkailuun!

Sijainti

Aktiviteetin sijainti

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Punta Cana
    • Punta Cana, La Altagracia, Dominican Republic

Kohtaamis-/lunastuspaikka

  • PEOPLEPEOPLE
    • Punta Cana
    • Punta Cana, La Altagracia, Dominican Republic