Pakene hotellin aamiaista ja maista kambodžalaisen ruoan todellisia makuja. Tutustu Phnom Penhin parhaisiin aamiaispaikkoihin ja kokeile, mitä paikalliset nauttivat aamulla. Kuljetus tapahtuu paikallisella tuk-tukilla jokaisen kohteen välillä, ja lopuksi kävelemme paikallisille markkinoille valitsemaan herkullisia makeisia ja jälkiruokia. Oppaasi esittelee sinulle torikauppiaita, ja voit ottaa valokuvia värikkäistä ruokanäytteistä.
Vieraat valitsevat tämän kokemuksen, koska he saavat tietoa ruokalajien historiasta, mikä antaa heille laajan käsityksen kambodžalaisesta keittiöstä, jota he eivät saa käymällä näissä laitoksissa omin päin.
Pysäkki 1. Bye Such Chrok Pork & Rice on perheyritys, joka tarjoaa perinteistä khmeriaamiaista. Avaamme muovituolin ja syömme jalkakäytävällä tuoretta grillattua sianlihaa ja riisiä sekä runsaan keittokulhon ja talon valmistamia kurkku- ja retiisikurkkuja.
Pysäkki 2. Toinen kokemus on kierros paikallisille markkinoille, jossa syömme tuoreita nuudeleita nimeltään BANH SUNG (Authentic Fresh Noodles) Tämä on historiaa siitä, miten nuudelit tehdään ja miten Vietnam vaikutti tähän ruokaan kambodžalaiset.
Pysäkki 3. Paistettu ruohosipulikakku. Yksi kiinalaisista vaikutteista on se, että se on suosittu paikallisen väestön keskuudessa. Paistettu ruohosipulikakku, jossa on paksu kultainen kuori.
Pysäkki 4. Neljäs osa ruokakierrosta on (HOT STONE) Tämä on viimeinen maistelu, perinteinen kuuma kivi, jossa naudanliha tarjoillaan marinoituna khmer-mausteissa riisin tai leivän kanssa. Vieraille selitetään tämän ruokalajin historiaa.
Pysäkki 5. valitut paikalliset jälkiruoat ja Kambodžan paikalliset markkinat.