Lähde Quartier Latiniin ja tutustu valojen kaupungin vanhimpaan kabaree Paradis Latiniin. Ohita lippujonot ja mene suoraan sisään, jossa sinut toivotetaan tervetulleeksi VIP-tilaisuuteen ja saatetaan talon parhaille paikoille.
Nauti esitystä edeltävästä kokemuksesta, kun valmistaudut kolmen ruokalajin menuun, jonka on suunnitellut Guy Savoy, ranskalaisen fine diningin suurlähettiläs ja Michelin-tähdellä palkittu kokki.
Kevään ja kesän VIP-menuun sisältyy kolme alkuruokaa:
Terriini hanhenmaksaa, butternut-kumkvatti-chutneyta ja melba-paahtoleipää.
tai
Merikrotti tian ohuessa sitruunahyytelössä, vihanneksia " bonne bouille "
tai
Ombrine ja avokado “kookosmaito & lime”
Alkuruoan jälkeen voit valita pääruoan:
Turskafilee basilikan, paahdetun tomaatin ja kastikkeen vierge kanssa
tai
Merikalan medaljongit yrttipaneelissa, sahrami-herne-riisigratiini
tai
Paradis Latinalainen vasikanliha Wellington
VIP-illallisvalikoimaa täydentää ranskalaisen konditoria- ja suklaakokki Pierre Hermén jälkiruokavalikoima:
Ouréa “Makujen, tekstuurien ja lämpötilojen avaaminen hasselpähkinän ja yuzun ympärille”
tai
Céleste “Mansikka-raparperi-passiohedelmä "
VIP-menuun sisältyy myös puoli pulloa kivennäisvettä ja puoli pulloa Bollinger-samppanjaa henkilöä kohden.
Illallisen jälkeen on L'Oiseau Paradis -esityksen aika. Kamel Oualin ohjaamassa ja koreografioimassa esityksessä yhdistyvät aistillisuus, runous, tunteet ja komedia. Katso, kuinka tanssijat, laulajat ja akrobaatit nousevat lavalle modernin tekniikan tukemana ja tarjoavat unohtumattoman kabaree-elämyksen.
Muista iltaasi Pariisin vanhimmassa kabareessa ilmaisella matkamuistokuvalla.