Lähde Quartier Latiniin ja tutustu valojen kaupungin vanhimpaan kabaree Paradis Latiniin. Ohita lippujonot ja mene suoraan sisään, jossa sinut toivotetaan tervetulleeksi VIP-tilaisuuteen ja saatetaan talon parhaille paikoille.
Nauti esitystä edeltävästä kokemuksesta, kun valmistaudut kolmen ruokalajin menuun, jonka on suunnitellut Guy Savoy, ranskalaisen fine diningin suurlähettiläs ja Michelin-tähdellä palkittu kokki.
VIP Automn/Talvi -menuun sisältyy kolme alkuruokaa:
Foie Gras Terrine “Butternut-Kumkvat” -mausteella ja Melba Toastilla
tai
Luomumunakokkeli sienillä ja kastanjoilla, valkoisella tryffelillä täytetty kanaliemi
tai
Avokadoa, katkarapuja ja passionhedelmiä, kookosemulsio
Alkuruoan jälkeen voit valita pääruoan:
Tian “Bonne Bouille” -tyylinen hammasahven Tian “Bonne Bouille” -tyyliin
tai
Merikrotin medaljonkeja, selleririisi-gratiinia ja karpalo-kurpitsansiemenmaustetta
tai
Paradis Latinalainen vasikanliha Wellington
VIP-illallisvalikoimaa täydentää ranskalaisen konditoria- ja suklaakokki Pierre Hermén jälkiruokavalikoima:
Juustokakku Infiniment Chocolat
tai
Baba Infiniment Noisette
VIP-menuun sisältyy myös puoli pulloa kivennäisvettä ja puoli pulloa Bollinger-samppanjaa henkilöä kohden.
Illallisen jälkeen on L'Oiseau Paradis -esityksen aika. Kamel Oualin ohjaamassa ja koreografioimassa esityksessä yhdistyvät aistillisuus, runous, tunteet ja komedia. Katso, kuinka tanssijat, laulajat ja akrobaatit nousevat lavalle modernin tekniikan tukemana ja tarjoavat unohtumattoman kabaree-elämyksen.
Muista iltaasi Pariisin vanhimmassa kabareessa ilmaisella matkamuistokuvalla.