Kauniissa Olbian kaupungissa, Koillis-Sardiniassa, voit kokea todellisen gastronomisen kokemuksen ja löytää herkullisia sardinialaisia perinneruokia, jotka on kuitenkin ajateltu uudelleen nykyaikaisella tavalla. Asiantunteva kokki yhdistää taitavasti erilaisia tapaksia, jotka voidaan valmistaa leivän, vohveleiden tai kulhojen kanssa, erilaisiin paikallisiin viineihin, käyttäen raaka-aineita ja kausiluonteisia, makujen tehostamiseksi. Kokemus, joka on saatavilla ympäri vuoden ja sopii lapsille gourmet- ja herkullisen lounaan tai illallisen nauttimiseen.
Ruoat vaihtelevat kuukausittain alueella saatavilla olevien kausituotteiden mukaan.
Maistelu perustuu sormiruokaan, jossa on keittiömestarimme luomia tapaksia.
Tarjolla on valikoima kymmenen ruokalajia, joissa on sardinialaisen perinteen innoittamia tapaksia, jotka on uudistettu nykyaikaisella tavalla ja joissa on lihaa, kalaa, vihanneksia, leikkeleitä, juustoja ja paljon muuta, yhdistettynä kolmeen lasilliseen viiniä (puna-, valkoviiniä ja kuohuviiniä), jotka ovat saatavilla ja vaihtelevat kauden mukaan.
Kaikenikäiset lapset ovat tervetulleita: heille on oma ruokalista ja virvoitusjuomia.