Jos olet foodie, joka haluaisi maistaa khmeriläistä ruokaa ja keskittyä samalla herkullisiin ja terveellisiin vaihtoehtoihin, Siem Reap Country Cooking -luokka ei tuota sinulle pettymystä. Osallistu tälle retkelle ja koe uppoutuva kulinaarinen kokemus, jossa juhlitaan paikallisia ruokia ja opitaan khmerien perinteisiä ruoanlaittotekniikoiden salaisuuksia, jotka ovat periytyneet sukupolvien ajan.
08:00 - 08:30 välisenä aikana oppaamme noutaa sinut hotelliltasi ja yhdessä suuntaamme Banteay Srein lähellä sijaitsevaan kylään kokin kauniiseen kotiin. Saat kokea kambodžalaisen ruoanlaittokurssin Siem Reapissa ja Phnom Penhissä sijaitsevien Sugar Palm -ravintoloiden omistajan ja perustajan kanssa. Hänet tunnetaan työstään monien julkkiskokkien, kuten Gordon Ramsayn ja Luke Nguyenin, kanssa. Opi valmistamaan erilaisia kambodžalaisia ruokia ja nauti luomuksistasi kurssin jälkeen (2 alkuruokaa ja 2 pääruokaa). Kurssi kestää noin 3 tuntia, ja uskomme, että pystyt kokkaamaan kambodžalaista ruokaa kotona oleville rakkaillesi.
Lounaan jälkeen siirrymme Golden Silk Pheach Farmille, joka on yksi harvoista jäljellä olevista täysin integroiduista silkin tuottajista maailmassa. Se pyrkii palauttamaan ja säilyttämään upeat khmerien perinteiset silkinvalmistusmenetelmät ja -tekniikat.
Myöhemmin vierailemme Banteay Srei -temppelissä, joka tunnetaan myös nimellä “Naisten linnoitus”. Temppeli rakennettiin 1100- ja 1300-luvuilla vaaleanpunaisesta hiekkakivestä, jota ei löydy mistään muualta Angkorista, ja se on edelleen Kambodžan parhaiten säilynyt. Paluu Siem Reapiin ja retki päättyy noin klo 18:00 hotelliisi.