Tämän herkullisen ruoanlaittokurssin jälkeen et enää koskaan tyydy tavalliseen pastaan. Opi paikalliselta asiantuntijakokilta, miten pastaa valmistetaan tyhjästä, ja opi kotitekoisen tiramisun salaisuudet - aivan kuin oikea italialainen! Opit näiden kuuluisien ruokalajien historiaa uusien ruokaintoilijaystävien kanssa, ja kurssin päätteeksi saat istua alas ja syödä kaiken, mitä olet valmistanut! Et ole koskaan ennen syönyt tällaista lounasta.
Aloitat kurssin lasillisella proseccoa - paras tapa tutustua kokkiisi ja kaikkiin muihin, joiden kanssa kokkaat. Sitten on aika ryhtyä laittamaan ruokaa! Opi asiantuntijalta, kun sekoitat ja kaulitset taikinaa, siemailet lisää juomia ja leikkaat taikinan. Lopulta saat tuoretta, käsintehtyä fettuccinea, joka on valmis keitettäväksi.
Seuraavaksi voit valmistaa keitetystä pastasta yhden kuuluisimmista perusruoistamme - carbonaran tai cacio e pepe - ja valmistautua nauttimaan paikallisen viinin kera.
Eikä unohdeta italialaisten jälkiruokien kiistatonta mestaria: tiramisua. Opetamme sinulle tarkkaan, miten se tehdään, ja annamme sinun ottaa reseptin mukaasi, jotta voit ihastuttaa kaikki kotona. Kurssin aikana opit myös näiden ruokien historiaa ja sitä, miten niistä on tullut italialaisen keittiön perusruokia.
Kun kaikki ruoanlaitto on tehty, on syömisen aika. Istu alas uusien ruoka-ystävien kanssa ja syö kaikki tekemäsi. Nauti juomien kanssa, ja lopuksi nauti ihastuttava ja virkistävä lasi limoncelloa.
Pue siis esiliina yllesi, nappaa työvälineet ja valmistaudu herkkujen pyörteisiin.