GOURMET-ILLALLINEN:
Aloittajat
- Capresse-salaatti Prusciutton kanssa: Kandeerattuja tomaatteja, puhvelimozzarella-bocconcini, basilikacoulis ja kinkkua.
- Grillattu munakoiso: Korianteria, tahinea, mustia oliiveja ja balsamicoa.
- Hummusta ja misoa: Salaattien, oliivien ja sitruunan kanssa.
- Meidän argentiinalaiset piiraat “Empanadas”.
- Mausteinen käsin leikattu liha: haudutettu lammas.
- Päivän keitto: Rapeaa leipää, kotitekoista ricottaa ja parmesanoa.
- Vihanneskeitto: Kesäkurpitsa, porkkana, selleri, kurpitsa, kurpitsa, pinaatti, maissi ja krutonit.
Pääruoat
- Perinteinen sisäfileepihvi 350grs: Chimichurri- ja criolla-kastikkeilla.
- Skirt Steak: Lihakastikkeella.
- Paneroitu sisäfilee.
- Milanesse.
- Savustettu luuton possunlapa.
- Päivän saalis: Perunamuusilla, tuoreella pinaatilla ja kapriksilla.
- Gnocchi Soufle au Gratin: pinaatti- ja ricotta-ravioli, kotitekoisia tagliatelleja.
Jälkiruoat
- Kotitekoinen kermaviili: Dulce de Leche Jerseyn (argentiinalainen maitokaramelli) ja kermavaahdon kera.
- Lämmin pannukakku: Dulce de Leche (argentiinalainen maitokaramelli) ja jäätelö.
- Jäätelöjäätelö: Jäätelöjäätelö: Kerma, jossa on karhunvatukkaa, mustikoita, etelän punaisia marjoja ja murskattua marenkia.
- Päärynät Malbecissa: Malbec-punaviinissä keitetyt päärynät vaniljajäätelön kera.
Juomat
- Viini Malbec ja Chardonnay.
- Virvoitusjuomat.
- Vesi.
- Kahvi / tee.
TANGO & FOLKLORE SHOW
Juan D'Arienzon suuri orkesteri ja kvintetti. Kaksi tangolaulajaa, viisi tanssiparia, Altiplanon musiikkia ja folkloristinen baletti boleadoras-esityksen kera. 32 esiintyjää lavalla.