Kokemus ruoanlaittokurssi Kathmandussa tarjoaa upottavan ja suussa sulavan kokemuksen, jonka avulla osallistujat pääsevät syventymään nepalilaisen keittiön ytimeen. Nämä kurssit sijaitsevat Nepalin pääkaupungin vilkkailla kaduilla, ja ne ovat ihastuttava sekoitus kulttuurin tutkimista ja kulinaarista taidokkuutta.
Astu sisään perinteiseen nepalilaiseen keittiöön, ja sinua tervehtii mausteiden tuoksuva tuoksu ja paikallisten kokkien lämmin vieraanvaraisuus. Osallistujilla on mahdollisuus oppia salaisuudet ikonisten nepalilaisten ruokien, kuten momon (nyytit), dal bhatin (riisi-, curry- ja linssisarjat) ja muiden maukkaiden curryjen takana, ja kaikki tämä tuoreista, paikallisesti hankituista raaka-aineista.
Hallitse ruoanlaittotekniikat ja opi kunkin ruokalajin kulttuurinen merkitys, mikä lisää kulinaarisen matkan syvyyttä. Nauti ruoanlaittokurssista, joka sopii täydellisesti aloittelevalle kokille tai kokeneelle ruoan harrastajalle. Kathmandun ruoanlaittokurssi on ihastuttava tapa tutustua Nepalin rikkaisiin makuihin ja perinteisiin.
Valitse Dal Bhat, nepalilainen perinneruoka, jossa sekoitetaan linssikeittoa ja riisiä - todellinen nepalilaisen ruokailun edustaja, tai kanaa tai kasvisruokaa sisältävä Momo, herkullisia nyyttejä, joissa on kanaa tai kasvisruokaa sisältäviä täytteitä.
Nauti lohduttavaa ja aromaattista Masala-teetä, joka on nepalilainen perusjuoma, jossa mustaa teetä sekoitetaan runsaisiin mausteisiin. Herkuttele Baralla, friteeratuilla linssipateilla, joiden ulkopinta on rapea ja sisäpinta pehmeä - täydellinen välipala.
Tutustu yomarin, makean, jaggerilla ja seesaminsiemenillä täytetyn nyytin, valmistukseen, joka esittelee nepalilaisen keittiön makeaa puolta. Koe klassinen nepalilainen kana-curry yhdistettynä rotin kanssa, jossa korostuvat aromaattiset mausteet ja runsaat maut.
Tutustu Chatamarin valmistukseen, jota kutsutaan usein “nepalilaiseksi pizzaksi”, ainutlaatuiseksi litteäksi leiväksi, joka on täytetty useilla eri ainesosilla. Lämmitä aistejasi Thukpalla, joka on tiibetiläisestä keittiöstä peräisin oleva runsas nuudelikeitto, josta on tullut rakastettu osa nepalilaista ruokakulttuuria.
Herkuttele rohkeilla ja aromaattisilla mauilla Mushroom Choilassa, mausteisessa marinoidussa sieniruoassa, joka tuo esiin nepalilaisia mausteita. Opettele ainesosien herkkä tasapaino ja luo jälkiruoka, joka kuvastaa nepalilaisten makeisten olemusta porkkanapuddingin avulla.