Tule mukaan kokkauskokemukseen ja opi valmistamaan perinteinen afrikkalainen ateria alusta loppuun.
Isäntä kertoo myös afrikkalaisen keittiön historiasta, sen ainesosista ja siitä, miten reseptit ovat kehittyneet ajan myötä ja siirtyneet sukupolvelta toiselle.
Sinut toivotetaan tervetulleeksi erilaisilla afrikkalaisilla juomavalinnoilla ja maukkailla afrikkalaisilla alkupaloilla.
Päivän aikana opit valmistamaan sadzaa (jauhettua jauhoateriaa), lihaisia naudanluita sekoitettuna vihreisiin vihanneksiin, kanamuhennosta, chakalakaa ja sokeripapuja. Meillä on myös vegaani- ja kasvissyöjävaihtoehtoja. Nämä ovat Paharin afrikkalaisen ravintolan myydyimpiä ruokia, joita monet rakastavat.
Jokaisella on mahdollisuus osallistua. Sen jälkeen nautimme aterian yhdessä, yhteisöllisesti, kuten afrikkalaisissa kodeissa yleensä tehdään.
Kokemus päättyy afrikkalaiseen kuumaan juomaan (tee tai kahvi).
Nauti ateriasi rauhallisessa ympäristössä yksityisesti perheen, ystävien, työtovereiden ja eri puolilta maailmaa tulevien matkailijoiden kanssa ja koe afrikkalainen vieraanvaraisuus parhaimmillaan. Valmistaudu likaamaan kätesi, kun näytämme sinulle askel askeleelta, miten valmistetaan yksi parhaista aidoista afrikkalaisen keittiön aterioista.
Voit myös pyytää helposti seurattavan reseptin, jotta voit luoda kokkauskokemuksen uudelleen omassa keittiössäsi.
Tämä kokemus järjestetään erillisessä huoneessa Pahari African Restaurantin vieressä.