Miksi ne ovat Majorera-kulttuurin kolme jalokiveä?
Las Salinas del Carmen on suojeltu kohde, joka elää yhä: vierailu Salinas del Carmenin museossa on matka menneisyyteen, perinteisiin ja aitoon Fuerteventuraan. Veden puhtaus ja perinteisten tekniikoiden säilyttäminen ovat avainasemassa Kanariansaarten parhaan merisuolan tuottamisessa.
Saaren erityispiirteet ovat synnyttäneet erikoisen vuohenjuuston, kuuluisan ja palkitun Majorero-juuston, joka on maailman paras vuohenjuusto. Haluatko tietää kaikki sen salaisuudet? Kerromme niistä Majorero-juustomuseossa.
Ja huipentaa kokemus, keskellä myllyt voit oppia toiminnasta näiden jättiläisten, joita käytettiin jauhaa viljaa, erityisesti gofio. Oletko kokeillut sitä? Kutsumme sinut maistamaan vaivatun gofion, Kanariansaarten perinnereseptin.
Kolme keskusta sijaitsevat saaren keskiosassa, jonne pääsee helposti autolla, moottoripyörällä tai jopa polkupyörällä. Ne ovat saaren suosituimpia keskuksia, sillä ne ovat olennainen ja olennainen osa Majorera-kulttuuria.
Voit vierailla keskuksissa omaan tahtiisi ja silloin, kun haluat, sillä sinun ei tarvitse käydä kaikissa kolmessa keskuksessa samana päivänä: Tulkkauskeskus on pienempi, ja sen vierailu kestää noin 40 minuuttia. Salinas del Carmenin museoon menee noin 1 tunti, jos haluat käydä sekä sisätiloissa että ulkoalueella, ja Museo del Quesossa on eri osia, kuten tuulimylly, museo ja kaktuspuutarha), jotka kaikki yhdessä vievät noin 1,5 tuntia, riippuen kunkin henkilön kiinnostuksesta.