Opi valmistamaan ja kokkaamaan perinteinen balilainen aito ateria hauskalla ja vuorovaikutteisella 4 tunnin ruoanlaittokurssilla perinteisessä balilaisessa kodissa. Tutustu balilaisen ruoan autenttisiin tuoksuihin ja makuihin, kun herätät kulinaarisen luovuutesi, vierailet paikallisilla markkinoilla ja nautit matkan varrella paljon maukasta balilaista ruokaa.
Jokainen käytännön kurssi koostuu 5-6 herkullisesta reseptistä, jotka valmistetaan täysin varustetussa työtilassa. Saat asiantuntevaa opetusta kärsivälliseltä ja kokeneelta kokilta. Kursseja on tarjolla aamulla tai iltapäivällä, ja kumpaankin sisältyy 2 taukoa, joilla voi maistella tuoreita balilaisia trooppisia hedelmiä ja Loloh Cem Cem - yhtä kuuluisista kotitekoisista terveellisistä yrttijuomista.
Valitsitpa sitten aamu- tai iltapäiväkierroksen, sinut viedään tutustumaan paikallisiin markkinoihin ja valitsemaan parhaat ja laadukkaimmat raaka-aineet. Palaa kokkikouluun tervetuliaisdrinkkiä ja ruoanlaittoesittelyä varten. Opettaja valmistaa ruokia, kun sinä tarkkailet.
Sitten on aika siirtyä lieden ääreen ja aloittaa ruoanlaitto. Luo ruokia, ja saat paljon apua ja vinkkejä, jotta balilaisesta keittiöstä tulee juuri sellaista kuin sen pitääkin olla. Siirry seuraavaksi ruokailutilaan ja nauti valmistamistasi ruokalajeista epävirallisessa ilmapiirissä.
Mitä valmistat:
Tavallinen ei-kasvisruokavalio:
- Keltainen peruskastike ja maapähkinäkastike vihannesten kanssa
- Sate Lilit Bawi (hiilloksella grillattuja sianlihatikkuja)
- Pepes Ikan (banaaninlehdissä keitetty kala yrttien ja mausteiden kera)
- Chicken Kare (balilaista paistettua kanaa)
- Lawar Bali (vihannesten, kookospähkinän, lihan, yrttien ja mausteiden sekoitus)
- Mie Goreng (paistetut nuudelit)
- Kolak Pisang (haudutettua banaanisabaa palmusokerikastikkeessa)
Kasvisruokavalio:
- Keltainen peruskastike ja maapähkinäkastike vihannesten kanssa
- Balilainen vihanneskeitto (balilainen vihreä curry)
- Pepes Tempeh (banaaninlehdissä yrttien ja mausteiden kanssa kypsennetty tempeh)
- Tempeh Manis (sekoitettuna paistettua tempehiä makealla soijakastikkeella)
- Gado Gado (vihannessalaatti maapähkinäkastikkeella)
- Kolak Pisang (haudutettua banaanisabaa palmusokerikastikkeessa)
Hyödynnä ja muokkaa kokemustasi lisäosien avulla lisäosaluetteloista: kahvinmaisteluista perinteiseen hierontaan. (jotkin lisäosat ovat saatavilla vain joihinkin vaihtoehtoihin).