Paellan syöminen ja Sangrían juominen on pakollista, kun vierailet Espanjassa. Mutta jos sen lisäksi opit vielä kokkaamaan niitä, kokemuksesta tulee upea!
Paellan ja Sangrian kokkaustyöpaja on jaettu 4 vaiheeseen:
Vaihe 1: Ostokset! Tapaamme Keskustorilla, jossa vietämme noin tunnin. Oppaan kanssa ostamme kaikki laadukkaat raaka-aineet, joita tarvitaan paellan ja Sangrían valmistamiseen, mutta myös muutamia aperitiiveja.
Vaihe 2: 5 minuutin kävelymatka ravintolaan.
Vaihe 3: Kypsennetään! Keittiömestari ja oppaasi kertovat, miten valmistetaan parasta Paellaa ja Sangriaa. Valmistamme Alicanten version Paellasta, jossa on punaisia katkarapuja ja seepiaa. Ole valmis leikkaamaan, raastamaan, kuorimaan jne. Tämä on työpaja, joten valmistaudu kokkaamaan.
Vaihe 4: Syö ja juo, salud! Syömme lounasta kaikki yhdessä Paellaa, Sangriaa ja aperitiiveja, jotka olemme valmistaneet.
Paellan ja Sangrían lisäksi tarjolla on myös perinteisiä korkealaatuisia apetitiiveja, joita ovat: Alicanten tomaattisalaattia (perinteisen suolakalan kanssa), Pinoson (Alicanten maakunnassa sijaitseva alue) kylmää meetvurstia ja iberialaista kinkkua (jamón ibérico). Saat meiltä myös paellan ja sangrian reseptit, jotta voit valmistaa niitä kotona.
Tämä on paras gourmet-kokemus tutustua Alicanten gastronomiaan ja kulttuuriin omakohtaisesti! Paikallinen opas, paikallinen kokki, paikallinen kauppa ja paikalliset tuotteet, täydellinen yhdistelmä.