Nauti Algarvessa 6 ruokalajin illallisesta, joka saa makunystyrät kihelmöimään. Ruokaile uudessa gastronomisessa ja kulttuurisessa tilassa, jolla on Algarven juuret ja joka korostaa paikallisia perinteitä.
Maista herkullisia tapaksia ja kuuntele fado-musiikkia, kun tanssit koko illan ja nautit perinteisestä portugalilaisesta illasta, jonka muistat aina.
Uppoudu Algarven perinteisiin paikallisen keittiön ja elävän fado-esityksen avulla.
Alkuruoat: kuumaa tuoretta leipää oliiviöljyllä tai paahtoleipää oliiviöljyssä ja valkosipulissa.
- ruokalaji: rapupatee minipaahtoleivän kera.
- ruokalaji: nyljetty piikkimakrilli
- ruokalaji: perinteinen algarialainen sydänsimpukka maissipuurossa.
- ruokalaji: paahdettua porsaan sisäfileetä valkosipulin, persiljan, oliiviöljyn ja sitruunan kera.
- ruokalaji: katkarapu leipäpuurossa
- ruokalaji: mini dom rodrigo (perinteinen jälkiruoka Algarvesta - “enkelinkarvat”. Herkkä ja makea jälkiruoka, jossa on kananmunaa, kanelia ja mantelia.)
AllGarbe: perinteinen gastronomia, jonka juuret ovat meressä, on kalan ja äyriäisten ystävien kohtaamispaikka.
Aikoinaan nimeltään Algarbe Alandalus (Gharb al-Ândalus), joka vastaa maurilaisen Andalusian läntistä osaa. Tästä syntyi nimi Algarve, jolla on syviä yhtäläisyyksiä arabien arkkitehtonisen, kielellisen ja taiteellisen perinnön kanssa.
Säilytämme tämän alueen historian, tavat ja sielun nimessämme ja seinissämme, jotka on päällystetty perinteisillä sinisillä kaakelipaneeleilla, jotka tuovat mieleen “maamme kansan” - Portimãon - suuruuden.